Wird aktualisiert

iPhone Screenshots

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

iPad Screenshots

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Beschreibung

Qysh prej prillit të vitit 2016, aplikacioni i Telegrafit ka korrur suksese të jashtëzakonshme duke mbledhur më shumë se 250,000 përdorues!
Suksesi i aplikacionit dhe besnikëria e lexuesve na kanë motivuar që tani t’jua sjellim versionin e ri dhe t’ju ofrojmë përvojë të re kur shfletoni në aplikacion.
Duke qenë gjithmonë të gatshëm për t’ua ofruar lexuesve tanë trendet më të reja të teknologjisë dhe për t’ua sjell informacionet shpejt dhe saktë, Telegrafi vjen me version të ri të aplikacionit në iPhone.
Si asnjëherë më parë, aplikacioni i ri i Telegrafit përmban trendet më të fundit në botën e teknologjisë duke e lehtësuar navigimin dhe qasjen në aplikacion, leximin e lajmeve dhe informimin në kohë reale.
Aplikacioni ka dizajn atraktiv dhe është i përshtatshëm në të gjitha pajisjet e iPhone. Tani të gjitha lajmet tuaja të preferuara mund ti lexoni kudo dhe kurdo që dëshironi në faqen më të madhe të informimit në gjuhën shqipe, me shpejtësi dhe akses plotësisht falas në telefonin tuaj mobil.
Versioni i ri vjen me përmirësime në performancë, dizajn më elegant dhe opsione të reja. Disa prej ndryshimeve të aplikacionit të ri janë:
Dizajni i ri
Prezantimi i Tele Storieve
Menyja Sekondare
Përmirësim i opsionit Dark Mode
Përmirësimi i performancës
Nëse keni ndonjë problem me aplikacionin ose dëshironi të sugjeroni apo keni ide të reja, ju lutemi na dërgoni me email në app@telegrafi.com

Neue Funktionen von Version 3.0.8

Të rejat në këtë version:
- Përmirsimi i përformancës
- Rregullimi i disa problemeve te vogla teknike
Nëse keni ndonjë problem me aplikacionin ose dëshironi të sugjeroni apo keni ide të reja, ju lutemi na dërgoni me email në app@telegrafi.com

Anbieter

Name

Telegrafi sh.p.k.

Informationen

Entwickler

Kategorien

Version

3.0.8

Größe

35,8 MB

Game Center

Nein

VPP Device Licensing

Ja

Bewertung

Freigabe 12+ für Folgendes:
Selten/schwach ausgeprägt: sexuelle Inhalte oder Nacktheit
Selten/schwach ausgeprägt: realistisch dargestellte Gewalt
Selten/schwach ausgeprägt: Gebrauch von Alkohol, Tabak oder Drogen bzw. Verweise hierzu

Kompatibilität

iOS 10.0 oder neuer

Geräte

iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2. Generation), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone SE (3. Generation), iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad (4. Generation) (Wi-Fi), iPad (4. Generation) (4G), iPad (5. Generation) Wi-Fi, iPad (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (6. Generation) Wi-Fi, iPad (6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro, iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 Zoll), iPad Pro (9,7 Zoll) (Cellular), iPad Pro (12,9", 2. Generation), iPad Pro (12,9", 2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (10,5"), iPad Pro (10,5") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11"), iPad Pro (11") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 3. Generation), iPad Pro (12,9", 3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air (Cellular), iPad Air 2, iPad Air 2 (Cellular), iPad Air (3. Generation), iPad Air (3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina, iPad mini Retina (Cellular), iPad mini 3, iPad mini 3 (Cellular), iPad mini 4, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini (5. Generation), iPad mini (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (7. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11" (2. Generation), iPad Pro 11" (2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9" (4. Generation), iPad Pro 12,9" (4. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (4. Generation) (Wi-Fi), iPad Air (4. Generation) (Wi-Fi + Cellular), iPad (8. Generation) Wi-Fi, iPad (8. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11" (3. Generation), iPad Pro 11" (3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9" (5. Generation), iPad Pro 12,9" (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (9. Generation), iPad (9. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (6. Generation), iPad mini (6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (5. Generation), iPad Air (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11" (4. Generation), iPad Pro 11" (4. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 6. Generation), iPad Pro (12,9", 6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (10. Generation), iPad (10. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPod touch (6. Generation), iPod touch (7. Generation)

Sprachen

Englisch

App Store: Kundenbewertungen

Alle Versionen

 3,5 (35 Bewertungen)

App Store: Kundenrezensionen

Pro Qeveritar

 – 
Buki~cb
 – 
2022-05-12
Version 3.0.8
As nje koment kunder Qeveris nuk toleron ky medium!!!

DOBËT

 – 
Unikatili
 – 
2021-01-08
Version 3.0.8
Ky App është Borllog qe 10 minuta po mundohem me u Lajmëruar për Komente dhe nuk bënë .

A LOT OF BUGS

 – 
Ideal Musliu
 – 
2020-03-16
Version 2.3
There’s a bug with “Njoftimet e fundit” toggle, im deactivate it but it keeps being active i dunno if they purposely let it being like this to spam with notifications or what but it’s annoying!

Nregull

 – 
boboboyyyyy
 – 
2020-03-10
Version 2.3
Po ka shum Reklama