Wird aktualisiert
Aktuelle Folge
Ep.29 Ekosistem Arkitekture me Ledian Bregasi | Tipar Zanor | Arkitekturë

Ep.29 Ekosistem Arkitekture me Ledian Bregasi | Tipar Zanor | Arkitekturë

Länge: 1:56:51
Dr. Ledian Bregasi është Dekan i Fakultetit të Arkitekturës dhe Dizajnit në Universitetin POLIS, ku jep mësim në dizajn të avancuar arkitekturor që nga viti 2010. Ledian Bregasi mori titullin Dr. në Arkitekturë, Teori dhe Dizajn për tezën e tij me fokus në vetitë emergjente të sistemeve komplekse dhe aplikimet e tyre të mundshme në dizajnin arkitektonik dhe urban nga Universiteti “Sapienza” i Romës nga ku ishte diplomuar më parë në programin master të integruar të Arkitekturës UE. Punimi i Tezës së tij Mater është botuar në një numër special të revistës “L’Arca”.
Folgen-ID: 1000591600944
GUID: f26e4c18-ef14-4291-a97d-cb4b5ef0d5c5
Erscheinungs­datum: 29.12.2022, 16:41:08

Beschreibung

Mirë se vini në Tiparin Zanor! Një program si një fermë konceptuale ideshë krijuese në lidhje me arkitekturën, dizajnin dhe artin.

Apple Podcasts: Kundenrezensionen

Kein Eintrag